Επίκουρος καθηγητής του Τομέα Γεωδαισίας και Τοπογραφίας του ΤΑΤΜ-ΑΠΘ από το 2023 και μέλος του Εργαστηρίου Τοπογραφίας (LabTop). Τα κύρια επιστημονικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται την επεξεργασία και ανάλυση δορυφορικών δεδομένων GNSS, Γεωδαιτικών δικτύων για τον έλεγχο και παρακολούθηση μικρο-μετακινήσεων του γήινου φλοιού και την επίδραση τους κατά την υλοποίηση των επίγειων γεωδαιτικών πλαισίων αναφοράς. Ασχολείται επίσης με την Εκτίμηση Τροποσφαιρικών προϊόντων από δεδομένα GNSS με εφαρμογή στις ατμοσφαιρικές και κλιματικές επιστήμες. Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Συγγραφέας πλέον των 90 δημοσιεύσεων με περισσότερες από 250 ετεροαναφορές. Μέλος 3 διεθνών ομάδων εργασίας υπό την ευθύνη της Διεθνούς Ένωσης Γεωδαισίας (IAG), (AI for Geodetic Deformation Monitoring, Time-dependent transformations between reference frames, European Dense Velocities) και μέλος διεθνών επιστημονικών ενώσεων όπως της: IAG, IUGG και FIG. Κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως, π.χ., Geophysical Research Letters, GPS Solutions, Scientific Reports – Nature, Remote Sensing, Journal of Applied Geodesy κ.α.
- 2013: Πτυχίο, Μηχανικού Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας.
- 2015: Μ.Δ.Ε. «Σύγχρονες Γεωδαιτικές Εφαρμογές – Γεωπληροφορική», του Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.
- 2021: Διδακτορικό Δίπλωμα «Μελέτη της συμπεριφοράς του γεωδυναμικού πεδίου στον Ελλαδικό χώρο με τη χρήση σύγχρονων δορυφορικών γεωδαιτικών μεθόδων» του Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.
- Δορυφορική γεωδαισία
- Παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GNSS)
- Γεωδαιτικά συστήματα και πλαίσια αναφοράς
- Εφαρμογές Βιομηχανικής Τοπογραφίας
- GNSS και Μετεωρολογία
- Μελέτη επιφανειακών Παραμορφώσεων του γήινου φλοιού
- Κατακόρυφα υψομετρικά συστήματα συντεταγμένων